Açık Ateş | 3. Bölüm | TRT Belgesel

Açık Ateş’in bu bölümünde Bolu'ya giden Yılmaz Öztürk ile birlikte lezzet yolculuğuna çıkıyoruz. Tarihi M.Ö. 5000'li yıllara kadar uzanan bu kadim topraklar, Köroğlu Dağları'nın eteklerinde yer alıyor. Batı Karadeniz'de 14 ayrı yaylanın oluşturduğu masmavi göllere açılan gür ormanlarıyla önemli bir coğrafi değer konumunda. Yılmaz Şef bölgeyi keşfetmeye Sarıalan'ın yemyeşil ormanlarından başlıyor. Ardından açık ateşini Bolu'nun serin yaylalarında yakıyor ve çevreden topladığı bitkilerle tütsülenmiş et yapıyor. Yılmaz Öztürk ile birlikte tabiatla iç içe yalın lezzetlerin izinden gidip yemeğin ve doğanın keşfine çıktığımız “Açık Ateş“, TRT Belgesel’de. #AçıkAteş #Belgesel #TRTBelgesel

Diğer Videolar
Dalyan Balıkçılığı
Dalyan Balıkçılığı
Açık Ateş | 4. Bölüm | TRT Belgesel
Açık Ateş | 4. Bölüm | TRT Belgesel
Açık Ateş | 3. Bölüm | TRT Belgesel
Açık Ateş | 3. Bölüm | TRT Belgesel
Açık Ateş | 2. Bölüm | TRT Belgesel
Açık Ateş | 2. Bölüm | TRT Belgesel
Açık Ateş | 1. Bölüm | TRT Belgesel
Açık Ateş | 1. Bölüm | TRT Belgesel