Eskiden Beri

Eskiden Beri | Cevizli Sucuk ve Kabarcık Üzümü | TRT Belgesel

Eskiden Beri'nin ilk bölümünde, Türkiye'nin en zengin mutfaklarından birine ev sahipliği yapan Elazığ'da yöresel adıyla "orcik" olarak anılan ve halk arasında "cevizli sucuk" olarak bilinen lezzetin üretim aşamalarını inceliyoruz. Ayrıca sadece Kahramanmaraş'ta yetişen bir üzüm türü olan "kabarcık üzümü"nün pekmeze dönüşüm sürecine Eskiden Beri ile TRT Belgesel'de tanık oluyoruz. #EskidenBeri #Belgesel #TRTBelgesel

Diğer Videolar
Yörük gelenekleri
Yörük gelenekleri
İlk Adım Çöreği | Eskiden Beri | TRT Belgesel
İlk Adım Çöreği | Eskiden Beri | TRT Belgesel
Kabarcık Üzümünden Pekmez Yapımı | Eskiden Beri | TRT Belgesel
Kabarcık Üzümünden Pekmez Yapımı | Eskiden Beri | TRT Belgesel
Orcik: Elazığ'ın Tescilli Lezzeti  | Eskiden Beri | TRT Belgesel
Orcik: Elazığ'ın Tescilli Lezzeti | Eskiden Beri | TRT Belgesel
Göçerler | Eskiden Beri | TRT Belgesel
Göçerler | Eskiden Beri | TRT Belgesel
Eskiden Beri | Mangala | TRT Belgesel
Eskiden Beri | Mangala | TRT Belgesel
Eskiden Beri | Cevizli Sucuk ve Kabarcık Üzümü | TRT Belgesel
Eskiden Beri | Cevizli Sucuk ve Kabarcık Üzümü | TRT Belgesel
Eskiden Beri | Taş Baskı | TRT Belgesel
Eskiden Beri | Taş Baskı | TRT Belgesel
Elmalı Yazma 🍎
Elmalı Yazma 🍎
Eskiden Beri | Fragman
Eskiden Beri | Fragman