Yiyeceğin Serüveni

Yiyeceğin Serüveni 3. Bölüm | Ekmek

Yiyeceğin Serüveni'nin bu bölümünde, dünyanın en çok tüketilen besin kaynağı "ekmek"in yapımını inceliyoruz. Roll, Trabzon ve sandviç ekmeği ile bazlama ve cabata üretiminin incelikleri Yiyeceğin Serüveni ile TRT Belgesel’de! #YiyeceğinSerüveni #Ekmek #NasılYapılır

Diğer Videolar
Yiyeceğin Serüveni 9. Bölüm | Dondurulmuş Gıdalar
Yiyeceğin Serüveni 9. Bölüm | Dondurulmuş Gıdalar
Yiyeceğin Serüveni 8. Bölüm | Zeytin
Yiyeceğin Serüveni 8. Bölüm | Zeytin
Yiyeceğin Serüveni 7. Bölüm | Şeker
Yiyeceğin Serüveni 7. Bölüm | Şeker
Yiyeceğin Serüveni 6. Bölüm | Süt
Yiyeceğin Serüveni 6. Bölüm | Süt
Yiyeceğin Serüveni 5. Bölüm | Çay
Yiyeceğin Serüveni 5. Bölüm | Çay
Yiyeceğin Serüveni 4. Bölüm | Sığır
Yiyeceğin Serüveni 4. Bölüm | Sığır
Yiyeceğin Serüveni 3. Bölüm | Ekmek
Yiyeceğin Serüveni 3. Bölüm | Ekmek
Yiyeceğin Serüveni 2. Bölüm | Fındık
Yiyeceğin Serüveni 2. Bölüm | Fındık
Yiyeceğin Serüveni 1. Bölüm | Tavuk
Yiyeceğin Serüveni 1. Bölüm | Tavuk
Çay hasadı | Yiyeceğin Serüveni
Çay hasadı | Yiyeceğin Serüveni
Zeytin Üretimi | Yiyeceğin Serüveni
Zeytin Üretimi | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Döner | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Döner | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Endüstrisi | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Endüstrisi | Yiyeceğin Serüveni
Çayın tarihçesi | Yiyeceğin Serüveni
Çayın tarihçesi | Yiyeceğin Serüveni