Yiyeceğin Serüveni

Yiyeceğin Serüveni 4. Bölüm | Sığır

Yiyeceğin Serüveni’nin bu bölümünde, sığır yetiştiriciliği ile birlikte sığır eti üretim süreçlerini ve aşamalarını inceliyoruz. Kuşbaşı, kıyma, sucuk, pastırma, sosis yapımına da göz atacağımız ve kırmızı et endüstrisinin tüm detaylarını izleyeceğimiz Yiyeceğin Serüveni bölümü TRT Belgesel’de! #YiyeceğinSerüveni #Sığır #NasılYapılır

Diğer Videolar
Yiyeceğin Serüveni 9. Bölüm | Dondurulmuş Gıdalar
Yiyeceğin Serüveni 9. Bölüm | Dondurulmuş Gıdalar
Yiyeceğin Serüveni 8. Bölüm | Zeytin
Yiyeceğin Serüveni 8. Bölüm | Zeytin
Yiyeceğin Serüveni 7. Bölüm | Şeker
Yiyeceğin Serüveni 7. Bölüm | Şeker
Yiyeceğin Serüveni 6. Bölüm | Süt
Yiyeceğin Serüveni 6. Bölüm | Süt
Yiyeceğin Serüveni 5. Bölüm | Çay
Yiyeceğin Serüveni 5. Bölüm | Çay
Yiyeceğin Serüveni 4. Bölüm | Sığır
Yiyeceğin Serüveni 4. Bölüm | Sığır
Yiyeceğin Serüveni 3. Bölüm | Ekmek
Yiyeceğin Serüveni 3. Bölüm | Ekmek
Yiyeceğin Serüveni 2. Bölüm | Fındık
Yiyeceğin Serüveni 2. Bölüm | Fındık
Yiyeceğin Serüveni 1. Bölüm | Tavuk
Yiyeceğin Serüveni 1. Bölüm | Tavuk
Çay hasadı | Yiyeceğin Serüveni
Çay hasadı | Yiyeceğin Serüveni
Zeytin Üretimi | Yiyeceğin Serüveni
Zeytin Üretimi | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Döner | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Döner | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Endüstrisi | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Endüstrisi | Yiyeceğin Serüveni
Çayın tarihçesi | Yiyeceğin Serüveni
Çayın tarihçesi | Yiyeceğin Serüveni