Yiyeceğin Serüveni

Yiyeceğin Serüveni | Ekmek

Yiyeceğin Serüveni'nin bu bölümünde, dünyanın en çok tüketilen besin kaynağı "ekmek"in yapımını inceliyoruz. Roll, Trabzon ve sandviç ekmeği ile bazlama ve cabata üretiminin incelikleri Yiyeceğin Serüveni ile TRT Belgesel’de! #YiyeceğinSerüveni #Ekmek #NasılYapılır

Diğer Videolar
Yiyeceğin Serüveni | Helva
Yiyeceğin Serüveni | Helva
Yiyeceğin Serüveni | Ton Balığı
Yiyeceğin Serüveni | Ton Balığı
Yiyeceğin Serüveni | Süt
Yiyeceğin Serüveni | Süt
Yiyeceğin Serüveni | Sığır
Yiyeceğin Serüveni | Sığır
Yiyeceğin Serüveni | Çay
Yiyeceğin Serüveni | Çay
Yiyeceğin Serüveni | Fındık
Yiyeceğin Serüveni | Fındık
Yiyeceğin Serüveni | Ekmek
Yiyeceğin Serüveni | Ekmek
Yiyeceğin Serüveni | Tavuk
Yiyeceğin Serüveni | Tavuk
Yiyeceğin Serüveni | Dondurulmuş Gıdalar
Yiyeceğin Serüveni | Dondurulmuş Gıdalar
Yiyeceğin Serüveni | Zeytin
Yiyeceğin Serüveni | Zeytin
Yiyeceğin Serüveni | Şeker
Yiyeceğin Serüveni | Şeker
Çay hasadı | Yiyeceğin Serüveni
Çay hasadı | Yiyeceğin Serüveni
Zeytin Üretimi | Yiyeceğin Serüveni
Zeytin Üretimi | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Döner | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Döner | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Endüstrisi | Yiyeceğin Serüveni
Tavuk Endüstrisi | Yiyeceğin Serüveni
Çayın tarihçesi | Yiyeceğin Serüveni
Çayın tarihçesi | Yiyeceğin Serüveni